Richard Branson

Branson inspireert, laat ons zien wat ondernemen is. Wat het betekent om je kindje (Virgin Records) op te offeren voor je volgende plan. Wat organisch in de praktijk kan betekenen, of misschien is het woord holistisch wel beter. Wat het betekent om met jezelf te leven, met al je beperkingen (dislectie in zijn geval). Hoe goed doen geïntegreerd kan worden in het zaken doen. Hoe je van hieruit bijdraagt aan een mooiere wereld. Ik las hoe goed dingen als mini kredieten werken, hoe belangrijk moraal is.

Een plezier om te lezen, denk eens aan: "Screw it, let’s do it" of "Zo niet dan toch"

Tags:

archief

archief

zoek op tags

zoek op tags

volg mij

  • Black LinkedIn Icon

W. Spaink Management & Advies BV is sinds 1996 ingeschreven bij de KvK in Utrecht onder nummer 30134320.