Life & Business Mentoring

Inzicht is de eerste stap naar verandering.

Succesvol en gelukkig zijn? Het blijft hard werken. 

Om gelukkig en succesvol te worden en te blijven zal je over het algemeen heel hard moeten werken. Of het nou aan je huwelijk, je studie, je baan of aan je bedrijf is. Het ligt allemaal niet op straat en het is niet iets dat je kan claimen omdat je er recht op hebt. Over het algemeen blijft het vallen en opstaan. En dat maakt de uitdaging wel zo spannend vind je niet?

 

 

Een wereld van ongekende mogelijkheden.

We leven in een wereld met ongekende mogelijkheden. Toch gaat er zakelijk en privé veel mis. We hebben lang niet altijd controle over wat ons overkomt. Het leven is misschien wel niet zo maakbaar als we elkaar vandaag de dag graag vertellen. En veelal kunnen we domweg geen keuzes maken en koers houden. 

 

Volg je eigen weg

Je kunt zelf bepalen hoe je een situatie interpreteert en kijken hoe je ermee omgaat. En je kan zorgen dat je meer inzicht en overzicht krijgt om bijvoorbeeld keuzes te kunnen maken. Je kan nieuwe strategieën volgen wanneer de oude niet (meer) werken. De manier waarop jij met dingen omgaat is het enige belangrijke voor jouw groei.

 

Laat ons je helpen.

Niet omdat we de wijsheid in pacht hebben, maar wel omdat de jaren ons enige wijsheid gebracht hebben. Profiteer van onze rijke kennis en ervaring. Wij geloven in coaches of mentoren die met hun poten in de klei hebben gestaan of liefst nog staan. Mensen die niet alleen theoretisch geschoold zijn, maar in de praktijk door de wol geverfd zijn.

 

Laat ons je helpen keuzes te maken die je ook vasthoudt. Keuzes die je voelt en die je vleugels geven op basis van inzicht. Dat is het eerste wat je immers nodig hebt. Wij helpen je om dat inzicht te krijgen zodat je bewust kan kiezen. Ook helpen we je vervolgens met het ontwikkelen van je strategie en een plan. En als je wilt ook met de uitvoering.

 

Wat is jouw werkelijkheid? Waarom doe je wat je doet? Brengt wat je doet je dichterbij wat je wilt? Word je er gelukkiger van? Wat wil je eigenlijk bereiken, wat is je doel? Waar wringt het (nog)? Wat zit je in de weg? Waarom lukt het nog niet? Vragen die aan je voorbij zullen trekken en waarvan de antwoorden jou gaan helpen om beter zicht te krijgen op jouw leven en/of werk. Om dit een duw in de goede richting en verder vorm te geven. 

 

Onze aanpak.

Jij staat centraal en dus spreken we af wat jij de prettigste aanpak vindt. Nemen we bijvoorbeeld plaats achter een vergadertafel of lopen we de weide wereld in? Primair gaat het om waar jij je het beste thuis voelt. Maar natuurlijk gaan we eerst vrijblijvend kennismaken en een kop koffie drinken. Zien we het zitten met elkaar dan timmeren we een effectief, passend en betaalbaar traject in elkaar. 

W. Spaink Management & Advies BV is sinds 1996 ingeschreven bij de KvK in Utrecht onder nummer 30134320.