‚Äč

Even voorstellen.

 

De activiteiten van Spaink en Partners, een netwerkorganisatie, concentreren zich vooral op life & business mentoring / consultancy / projecten.

 

Sinds de oprichting door Wolter Spaink in 1996 zijn we een HR gerelateerd organisatieadviesbureau met focus op mens en organisatie. Resultaatgericht en betrokken. Bang voor lijvige rapporten, niet bang voor implementatie verantwoordelijkheid. Rond het millennium een middelgrote speler in de markt. Met zo'n 17 professionals en een omzet van zo'n 2 mio. euro. Twee crises, veranderingen in het vak en de opkomst van de ZZP'er hebben invloed gehad op de inrichting van de organisatie. Zo werken we nu met partners die vooral zelfstandige specialisten zijn die onze opdrachtgevers precies dat bieden dat ze nodig hebben. 

 

Spaink en Partners is een activiteit van W.Spaink Management en Advies bv.

 

Een voorbeeld uit de opdrachtgevers portefeuille: de Gemeente Amsterdam, het Gemeente Vervoersbedrijf Amsterdam, Brandweer Amsterdam, verschillende Diensten, Bedrijven en Stadsdelen in Amsterdam, de Universiteit Leiden, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Hogeschool Domstad, AC Restaurants, diverse Horeca bedrijven, verschillende Branche Instituten, diverse Welzijnsinstellingen in de regio Utrecht en Den Bosch.

 

Kenmerkend is wellicht onze kijk op mentoring en coaching, waarin de ervaring een cruciale rol speelt. Wij geloven in coaches of mentoren die met hun poten in de klei hebben gestaan of liefst nog staan. Mensen die niet alleen theoretisch geschoold zijn, maar in de praktijk door de wol geverfd zijn. Mensen die gevoeld hebben hoe het is om op de stoel van de kandidaat te zitten.

 

Een ander kenmerk als netwerkorganisatie is onze projectmatige aanpak. Zo werkten we met meerderen aan het Kenniscentrum Horeca. Werkten we in verschillende rollen binnen Brandweer Amsterdam. En zo ook kregen kandidaten te maken met verschillende coaches.

 

"When the going gets tough, the tough get going."

W. Spaink Management & Advies BV is sinds 1996 ingeschreven bij de KvK in Utrecht onder nummer 30134320.